Kick-off CoE Urban Vitality 15 juni

Vitaliteit is nu en in de toekomst belangrijker dan ooit. Het Centre of Expertise Urban Vitality (CoE Urban Vitality) van de Hogeschool van Amsterdam richt zich op het bevorderen van de vitaliteit van alle burgers in de grootstedelijke omgeving, specifiek Groot-Amsterdam. Zoals de kwetsbare ouderen die thuis wonen, kinderen met overgewicht of hartpatiënten die moeten revalideren. Maar ook topsporters, die willen weten hoe zij nog beter kunnen trainen.

Het CoE Urban Vitality is een samenwerkingsverband tussen onderwijsinstellingen, organisaties, bedrijven, inwoners en de overheid en richt zich op 5 thema’s: Gezond Ouder Worden, Gezond Opgroeien, Intensieve Complexe Zorg , Mensen in Beweging en Sport, Presteren en Management.

Binnen de thema’s wordt vraaggestuurd, interdisciplinair onderzoek uitgevoerd in samenwerking met de betrokken partners en vindt de doorwerking van de praktijk in het onderwijs plaats. Diverse Living Labs zijn opgericht waarin bewoners, bedrijven, overheden, studenten en onderzoekers een vraagstuk samen oppakken. Thema-overstijgende expertisegebieden komen ook aan bod o.a  artificial intelligence, ondernemerschap en higher education, research & innovation.

Deze kick-off staat in het teken van inspireren, verbinden, uitwisselen en verdiepen. Een gevarieerd programma waarin het CoE Urban Vitality graag in gesprek gaat met partners, lectoren, onderzoekers en andere betrokkenen uit het werkveld. Na een plenaire opening kunt u aansluiten bij de workshops voor het delen van kennis en om samen vooruit te kijken naar de toekomst van de vitaliteit van alle Amsterdammers.

Aanmelden?

  1. KLIK HIER om naar de registratiepagina te gaan

  2. Vul de persoonlijke informatie in en geef uw voorkeur aan in beide workshoprondes (* wisselen van workshop op de dag zelf is mogelijk)
  3. Scrol in het invulveld naar beneden en klik op join event
  4. Maak een account aan op Hopin of log in met uw bestaand Hopin-account

U ontvangt een bevestiging van de inschrijving per email.

LET OP! Na het invullen van de persoonlijke gegevens is het nodig een Hopin-account aan te maken, anders is de aanmelding niet voltooid.

 

Kijk voor meer informatie op https://dezwijger.nl/private/kick-off-centre-of-expertise-urban-vitality.

©2015 Amsterdam Institute of Sport Science (AISS)
;