Oproep posterpresentaties "MSG on the move" symposium 7 april

Op 7 april 2022 zal het MSG symposium in het kader staan van onderzoek dat door het MSG Science Netwerk Fysiotherapie is ondersteund en waaraan leden van het MSG Science Netwerk Fysiotherapie hebben meegewerkt.

De aftrap zal worden gegeven door Richard Jaspers, hoogleraar aan de Vrije Universiteit Amsterdam met een inspirerende lezing met als titel "De rol van het immuunsysteem en technologie bij bewegen en letsel, nieuwe inzichten"

Daarna zullen in 3 opeenvolgende sessies, onder leiding van dr. Wendy Scholten-Peeters, dr. Igor Tak en prof. Annelies Pool-Goudzwaard, onderzoeken worden gepresenteerd door onderzoekers/promovendi die door het MSG SNF zijn ondersteund. Onderzoek waar we als MSG Science Netwerk Fysiotherapie trots op mogen zijn! Interessante onderwerpen en resultaten zullen worden besproken die zullen leiden tot innovatie in de behandeling van musculoskeletale klachten.

De dag wordt afgesloten met een lezing van prof. Michel Coppieters met een terugblik en vooruitzicht naar MSG gerelateerd onderzoek.

Het programma is hier te vinden.

Ben jij bezig met een onderzoek gerelateerd aan (sport)revalidatie en wil/kan jij een poster presenteren? Mail dan naar r.castien@amsterdamumc.nl.

©2015 Amsterdam Institute of Sport Science (AISS)
;