AISS Hub

De plek voor impact en valorisatie

De AISS-Hub is de centrale ontmoetingsplaats waar wetenschap en praktijk samenkomen. Hier vinden partners elkaar, bouwen studenten aan hun academische toekomst, meten wij de fysieke en mentale prestaties van atleten, en organiseren wij kennissessies vanuit diverse wetenschappelijke domeinen. Dit met als doel, de maatschappelijke impact te vergroten. Ook komen alle essentiële partners hier samen om ideeën uit te wisselen tijdens bijeenkomsten of netwerk momenten.

Studenten in de AISS Hub

What’s cooking in the hub?

De AISS-Hub: waar wetenschap en praktijk samenkomen

In de AISS-Hub versterken we de banden tussen praktijkpartners. Bij ons in de Hub hanteren we een open-deur-beleid voor iedereen die actief is op het gebied van sport, gezondheid en leefstijl. Onze centrale locatie en gastvrije sfeer vormen een broedplaats voor nieuwe ideeën en zijn het startpunt voor samenwerkingen tussen wetenschap en praktijk.

Kennis sessies voor nieuwe kennis

Onze kennisbijeenkomsten zijn een bron van waardevolle inzichten. Hier delen vooraanstaande sprekers uit de praktijk en wetenschap hun ervaringen en kennis. Leer van de beste in het veld en ontdek de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sport, gezondheid en leefstijl.

Netwerkevenementen: bouw nieuwe connecties

Breid je netwerk uit tijdens onze netwerkevenementen. Ontmoet gelijkgestemden, deel je ervaringen en verken nieuwe mogelijkheden. De toegang tot deze evenementen is gratis, zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief onderaan de hoofdpagina om op de hoogte te blijven van deze evenementen en ander nieuws.

Een open werkplek

Wij zijn er om partners te verbinden in de wereld van sport, gezondheid en leefstijl. Vanuit deze gedachte moedigen we iedereen die in deze sectoren werkt aan om samen te werken in onze Hub.

Iedereen die actief is binnen deze thema’s is welkom om gebruik te maken van onze meer dan 20 werkplekken.