Sportup Boost Amsterdam

Let’s boost your innovation!

Heb jij een idee of innovatie die waardevol is voor de sportpraktijk of gezondheidspraktijk?  Met het Sportup Boost programma ondersteunen wij jonge ondernemers, onderzoekers en start-ups in het ondernemersproces van ‘start-up’ naar volwaardig bedrijf binnen drie maanden.

Het heeft als doel om het innovatieve product, de dienst en/of het proces markt-fit te maken, o.a. met het opzetten van een (duurzaam) businessmodel, maar ook door de ondernemer kennis te laten nemen aan een breed netwerk van start-ups, bedrijven en eventuele financierders.

Kosten

gratis

Duur

3 maanden

Investering

geen startkapitaal nodig

Sportup Meet

Maak waardevolle connecties: 30 November 17:00 – 20:00

SportUp Meet is het netwerkevenement om waardevolle connecties te maken tussen ondernemers en mensen uit het netwerk van sport en gezondheid. Het event is er om iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste innovaties binnen de sport, gezondheid en performance met elkaar te verbinden.

In de Meetup hoor je founder Mark Schuurman van 3×3 Unites, leer je meer over het SportUp Boost programma en ontmoet je bestaande startups en ondernemers.

SportUp Boost Amsterdam

Het programma

Waarom SportUp Boost Amsterdam?

AISS (Amsterdam Institute of Sport Science), het innovatiecentrum in de regio Amsterdam heeft  een sterke band met kenniscentra op het gebied van sport, bewegen en gezondheid, bedrijven en potentiële investeerders, sportbonden en verenigingen, maar ook overheden. Dit biedt dus toegang tot een breed netwerk tijdens deelname aan het SportUp Boost programma bij AISS.

Start-up Boost Amsterdam streeft naar de implementatie van innovatieve sport- en gezondheidsinitiatieven waarbij startups worden ondersteund, gestimuleerd en versterkt.

Wat is SportUp Boost Amsterdam?

Het SportUp Boost programma bestaat uit drie workshops, verspreid over 3 maanden. Experts in sport, sport producten en services, bedrijfsvoering en financiering begeleiden jullie tijdens de workshops. We dragen bij aan gezondheid en welzijn, sportprestaties en de sport toegankelijkheid in Nederland!

Na afronding van het programma heeft de start-up toegang tot het AISS netwerk en kan in aanmerking komen voor bijvoorbeeld het imec.istart.nl accelerator programma. 

Voor wie is SportUp Boost Amsterdam?

Ben jij of zijn jullie gepassioneerde pioniers met een early-stage start-up en/of een veelbelovend idee of prototype? Blijft jouw visie binnen het opwindende domein van sport, bewegen en gezondheid?

Is jouw concept of prototype schaalbaar en bevindt het zich (bijna) in de concept- of prototypefase? Heb je een solide businessmodel in gedachten om je innovatie te ondersteunen?

Heb je vragen? Mail naar: sportupboost@aiss.nl

“Van idee tot impact: SportUp Boost België maakte het mogelijk. Met 10 succesverhalen in slechts twee jaar tijd, transformeren start ups in België de sportindustrie.”

De workshops

Pitching

Tech Ontwikkeling

Product-Market Fit

Organisatiestructuur

Businessmodelling

Digitale Marketing

Jouw coaches

John Doe

Jane Doe

John Doe

Jane Doe

John Doe

Jane Doe