Sportup Boost Amsterdam

Let’s boost your innovation!

Heb jij een idee of innovatie die waardevol is voor de sport- of gezondheidspraktijk?  Met het Sportup Boost programma ondersteunen wij ondernemers, studenten, onderzoekers en start-ups in het ondernemersproces van ‘start-up’ naar volwaardig bedrijf binnen drie maanden.

Het heeft als doel om het innovatieve product, de dienst en/of het proces markt-fit te maken, o.a. met het opzetten van een (duurzaam) businessmodel en het aanbieden van een testomgeving om het initiatief te valideren, maar ook door de ondernemer kennis te laten nemen aan een breed netwerk van start-ups, bedrijven en eventuele financierders.

Kosten

gratis

Duur

3 maanden

Investering

geen startkapitaal nodig

SportUp Boost Amsterdam

Tijdlijn

SportUp Boost workshop 4: financiën en intellectueel eigendom

SportUp Boost workshop 4: financiën en intellectueel eigendom

Workshop 4: financiën en intellectueel eigendom In de financiën sessie doken deelnemers samen met Enno Masurel, professor Sustainable Entrepreneurship (VU) in verschillende financieringsmogelijkheden zoals bootstrapping, crowdfunding en microfinanciering. Met de...

SportUp Boost workshop 1: problem solving

SportUp Boost workshop 1: problem solving

Op dinsdag 19 maart trapten we af met de eerste workshop dag van het SportUp Boost programma. Het thema was gericht op de eerste fase in de start-up fase: het definiëren van de probleemfase. Hein Daanen en David Mann waren de workshop coaches deze dag. Aansluitend nam...

“Van idee tot impact: SportUp Boost België maakte het mogelijk. Met 10 succesverhalen in slechts twee jaar tijd, transformeren start ups in België de sportindustrie.”

Het programma

Waarom SportUp Boost Amsterdam?

AISS (Amsterdam Institute of Sport Science), het innovatiecentrum in de regio Amsterdam heeft een sterke band met kenniscentra en praktijkpartners op het gebied van sport en gezondheid, zoals kenniscentra, sportbonden en verenigingen, bedrijven en potentiële investeerders, maar ook overheden. Dit biedt dus toegang tot een breed netwerk tijdens deelname aan het SportUp Boost programma bij AISS. Het initiatief kan op deze wijze met de juiste kennis, test- en/of fieldlabs en praktijk worden gevalideerd

Sport-up Boost Amsterdam streeft naar de implementatie van innovatieve sport- en gezondheidsinitiatieven waarbij startups worden ondersteund, gestimuleerd en versterkt.

Wat is SportUp Boost Amsterdam?

Het SportUp Boost programma is de eerste stap om jouw sport- of gezondheidsinitiatief naar de realiteit te brengen. We bieden essentiële begeleiding en bevorderen netwerkmogelijkheden vanuit AISS om dit te koesteren.

Voor wie is SportUp Boost Amsterdam?

Voor ondernemers met de focus op innovatie op het gebied van sport en/of gezondheid. Het programma is bedoeld voor ondernemers die passie hebben voor innovatie binnen deze sector.