Home » Openingssymposium: “Impact van Sport Science op Prestaties en Gezondheid”.

Openingssymposium: “Impact van Sport Science op Prestaties en Gezondheid”.

14 februari 2023

Donderdag 26 januari was het openingssymposium van het Amsterdam Institute of Sport Science (AISS) 2023. Een inspirerende dag die in het teken stond van de opening van onze nieuwe “hub”. Een dag met inhoud over de “Impact van Sport Science is op Prestaties en Gezondheid”.

Gregory Sedoc; Anneke van Zanen-Nieberg, Erik Scherder, Arie Koops en Reda Haouam deelden ieder een persoonlijke, inspirerende en interactieve bijdrage! Samen met alle partners “opende” we de AISS-hub door te stoten tegen een bokszak van NextRound die de impact kan meten. Een mooi symbool om te laten zien hoe we – door samen te werken – meer impact kunnen maken. Door in te zetten op verbinding met anderen, kunnen we gezondheid en (sport)prestaties verbeteren.

Het werd een inspirerende dag waar sportorganisaties, bedrijven, onderwijs, onderzoek en overheid samenkwamen en met elkaar in gesprek gingen over kennis en innovaties op het gebied van sport, prestaties en gezondheid. Een mooie start van het jaar. Laten we elkaar zoveel mogelijk blijven informeren, inspireren en samenwerken. Samen maken we impact!

Foto’s

Aanwezig zijn bij ons volgende evenement? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de updates uit ons netwerk.


Bekijk hier ons fotoalbum met alle foto’s van de dag.

 

Lees ons magazine

 

Agenda