Fysiomed

Fysiomed, opgericht in 1980 in Amsterdam, heeft zich door de jaren heen gevestigd als een toonaangevend centrum voor medische en paramedische zorg. De naam Fysiomed weerspiegelt de focus op fysiotherapie en medische diensten die gericht zijn op het bevorderen van de fysieke gezondheid en het herstel van individuen.

Bij Fysiomed staat een multidisciplinair team van professionals klaar om een breed scala aan gezondheidsdiensten te bieden. Denk hierbij aan fysiotherapie, personal training, sportpsychologie, shockwave therapie, sportfysiotherapie, manueel therapie, orthomanueel therapie en nog veel meer. Het centrum combineert geavanceerde medische kennis met moderne behandelmethoden, waarbij de nadruk ligt op het leveren van op maat gemaakte zorg aan elke individuele patiënt.

Fysiomed heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van bedrijfsgezondheidszorg en is bekend om zijn innovatieve benadering van het bevorderen van welzijn op de werkplek. Het centrum blijft zich voortdurend ontwikkelen en aanpassen aan de veranderende behoeften in de gezondheidszorg, waardoor het een vertrouwde naam is geworden voor hoogwaardige medische en paramedische diensten in Amsterdam en daarbuiten.

Lees ons magazine