Topsport Amsterdam

Topsport Amsterdam is er voor Sport en Stad. Ze helpen bij het realiseren en waarmaken van sportieve dromen en ambities. Als home of TeamNL zorgen ze ervoor dat de beste talenten en topsporters dagelijks met de beste coaches kunnen werken bij de beste faciliteiten. Al deze faciliteiten, kennis en ervaring zet Topsport Amsterdam in voor de Amsterdamse sport via hun Amsterdams Talent programma en urban- en vechtsportprogramma. Met het Amsterdams Talent programma helpen ze Amsterdamse topsportverenigingen met hun ambities in topsport en talentontwikkeling. Dit doen ze ook voor onze urban sporters en vechtsporters.

Aan al deze sporters wordt een podium gegeven in eigen stad door internationale topsportevenementen naar Amsterdam te halen. Evenementen die impact hebben op Amsterdam én de Amsterdammers plezier bezorgen. Dit wordt samen gedaan met veel verschillende partners, zoals de gemeente Amsterdam en NOC*NSF. Maar ook met het bedrijfsleven. Zij maken het mogelijk dat Topsport Amsterdam sportieve dromen en ambities waar kan maken en realiseren.

Topsport Amsterdam brengt het beste wat de topsport te bieden heeft bij elkaar op één indrukwekkend podium: Amsterdam. Topsport Amsterdam creëert trots, de trots van de sporter en de trots van de stad Amsterdam.

Lees ons magazine