Home » Paul Kuijer als nieuw programmamanager

Paul Kuijer als nieuw programmamanager

5 april 2023

Graag willen we jullie voorstellen aan Paul Kuijer, onze nieuwe programmamanager gezond sporten. Paul is zelf expert in preventie en zorg voor patiënten met aandoeningen door fysiek veeleisende banen. Momenteel is hij bijvoorbeeld bezig met een project in samenwerking met de Koninklijke Marechaussee. Hij gaat zich dan ook bezighouden met het contact en de samenwerking tussen AISS en defensie.

Daarnaast hoopt hij met deze nieuwe functie binnen AISS te bereiken dat kennis sneller naar de praktijk gebracht kan worden. Het opzoeken van de grenzen van je eigen expertise en vakgebied vindt hij hierbij ook belangrijk. Verder zegt hij dat er nog veel te leren valt over duurzaam bewegen, we moeten tenslotte lang doorwerken en dit is niet zonder gevolgen.

Hij denkt dat er nog veel geleerd kan worden van wat er in de sport al bekend is en ziet daarom het netwerk van AISS als een kans om te leren. De favoriete uitspraak van Paul luidt als volgt: ‘van Ferrari naar Fiat’. Aan jouzelf om te bedenken wat hij hiermee bedoelt. Wil je met Paul eens verder sparren, dan kun je hem altijd een mail sturen:p.p.kuijer@amsterdamumc.nl

Lees ons magazine