Zilveren Kruis 

Of het nu gaat om het regelen van zorg, het betalen van zorg of een gezond leven. Zilveren Kruis zet zich elke dag in voor de gezondheid van haar klanten. Door te helpen bij het vinden en regelen van zorg, die het best passend is voor de klant. Maar ook door iedereen te motiveren met kleine stappen te werken aan gezondheid.

Het Zilveren Kruis gelooft dat gezondheid meer is dan niet-ziek zijn. Het gaat ook over bewegen, gezond eten, goed slapen, voldoende ontspannen. Maar ook over een prettige werk- en thuisomgeving en fijne sociale contacten. Ze geloven dat de balans tussen al deze dingen belangrijk is voor de gezondheid. Daarom motiveren ze iedereen om hier met kleine stapjes aan te werken. Zodat gezondheid dichterbij wordt gebracht voor iedereen.

Zilveren Kruis ziet 5 essentiële veranderingen die in samenhang met elkaar gezondheid en zorg dichter bij elkaar brengen. Voor iedereen. 5 veranderingen die onze zorg toekomstbestendig maken. Veranderingen die leiden tot meer gezondheidswinst voor alle Nederlanders. Voor meer kwaliteit van leven én meer kwaliteit van zorg.

Lees ons magazine